Predškolska ustanova "Dečija zemlja čuda"

Klare Cetkin 7, Zemun – Novi Beograd

O nama

​Predškolska ustanova Dečija zemlja čuda je programski verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Smeštena je na granici Novog Beograda i Zemuna u mirnoj ulici, u sigurnom prostoru od 100 kvadratnih metara, koji namenski građen za potrebe predškolske ustanove.

Prostorije su prostrane, omogućavaju nesmetan kreativan rad i slobodu pokreta. Osmišljene su tako da odgovaraju svakom detetu i učiniće da se oseća kao kod kuće.

Osnovna delatnost obuhvata predškolsko obrazovanje i vaspitanje, negu i preventivnu zdravstvenu zaštitu sve dece o godinu dana pa do polaska u školu. Vaspitno obrazovni rad vode diplomirani licencirani vaspitači sa dugogodišnjim uskustvom u radu sa decom.

Sigurnost deteta je najbitnija za zdrav razvoj i trudimo se da razvijamo dete koje je otvoreno, komunikativno, kreativno i svesno svoje ličnosti. U predškolskom ustanovi Dečija zemlja čuda dete uči kroz igru, pomoću pažljivo osmišljenih aktivnosti, pojedinačno, u paru ili u manjoj grupi.

Vršimo upis tokom cele godine po ekonomskoj ceni, uz subvencije grada Beograda.

U našem vrtiću deca rastu i bogate svoja saznanja.

Dođite da zajedno delimo osmehe.

Prostor

PU „Dečija zemlja čuda” poseduje multifunkcionalno i adekvatno opremljen prostor na preko 250 metara kvadratnih, sa svim prekopotrebnim sadržajem za kvalitetno ispunjen dan mališana.

Kompletno ograđeno dvorište sa video-nadzorom na preko 150 m2 travnate površine opremljen toboganima, klackalicama, ljuljaškama i raznim dečijim igračkama.

Savremeno opremljene i ušuškane spavaone za decu koja spavaju u vrtiću, u kojima će se deca osećati kao kod svoje kuće.

Budimo u kontaktu

Posetite nas

Klare Cetkin 7, 11070 Novi Beograd

Pišite nam

vrticzemljacudabeograd@gmail.com

Kontakt forma

Ako imate pitanje za nas, mišljenje ili komentar, molimo vas da nam ga pošaljete u donjem formularu. Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

13 + 8 =

Gde se nalazimo?

Gde se nalazimo i kako stići do predškolske ustanove „Zemlja čuda”?

O nama

Predškolska ustanova „Zemlja čuda” je privatna ustanova čiji je program akreditovan i odobren od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Zemlja čuda - Zemun

Borhesova 21, Altina, 11080 Zemun

Dečija zemlja čuda - Novi Beograd

Klare Cetkin 7, 11070 Novi Beograd