Ostale usluge

Ovde se možete upoznati sa ostalim uslugama koje nudi PU „Zemlja čuda”

Čuvanje dece noću i vikendom

Ustanova izlazi u susret roditeljima koji zbog poslovnih, porodičnih ili bilo kojih drugih razloga (svadbe, putovanja) otputuju. Mi znamo da nije lako pronaći adekvatnu i pouzdanu osobu kojoj biste poverili da čuva vaše dete.

Treba vam neko ko će dan i noć voditi računa o vašem mališanu kako biste bili mirni i sigurni. A ko to može bolje raditi nego neko koga vaše dete već dobro poznaje i oseća se prijatno sa njim?

Čuvanju dece noću i vikendom posvećujemo dodatnu pažnju jer želimo da se vaš mališan oseća prijatno i srećno, bez nepotrebnog stresa.

Kompletna organizacija proslave rođendana

PU „Zemlja čuda” raspolaže savremenim prostorom, unutrašnjim i spoljašnjim, koji predstavlja idealno okruženje za proslavu rođendana vaših mališana.

Proslava rođendana jedan je od najbitnijih događaja u toku godine, a i u životu jednog mališana. Mi se trudimo da tu proslavu učinimo jedinstvenom i nezaboravnom.
Kompletna organizacija torte, hrane, pića, klovnova i ostalih mogućnosti nešto je u čemu naše osoblje uživa i na najbolji način vaše želje pretvara u stvarnost.

Ima mnogo prednosti proslave rođendana u našem prostoru, ali posebno ćemo izdvojiti svoje ljubazno i predano osoblje, koje vodi računa da svaki detalj bude savršen.

O nama

Predškolska ustanova „Zemlja čuda” je privatna ustanova čiji je program akreditovan i odobren od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Zemlja čuda - Zemun

Borhesova 21, Altina, 11080 Zemun

Dečija zemlja čuda - Novi Beograd

Klare Cetkin 7, 11070 Novi Beograd